Finalizare comandă

Subtotal
Transport
*Gratuit peste 75 Lei*
Finalizează comanda

TERMENI SI CONDITII

 

Site-ul www.lin-go.ro, numit in continuare LIN-GO, este proprietatea SC LIN-GO DELIEVERY SRL, avand cod fiscal RO42910699.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. LIN-GO isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

LIN-GO garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.lin-go.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C.LIN-GO DELIEVERY S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

 Dreptul de a crea o legatura web - link - catre LIN-GO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru LIN-GO sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 

  1. Dreptul de autor a LIN-GO asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului LIN-GO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea LIN-GO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul LIN-GO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului LIN-GO numai in limitele metionate in prezentul document.

 

  1. Plata comenzilor

Plata comenzilor plasate pe site-ul www.lin-go.ro se poate efectua astfel:

-          numerar, la livrarea comenzii

-          prin card, la livrarea comenzii

-          direct pe site, prin card bancar, dupa plasarea comenzii

 

 

  1. Livrarea comenzilor

Livrarea comenzii se face de catre un reprezentant al LIN-GO. Clientul specifica ora la care doreste sa ii fie livrata comanda, in momentul plasarii acesteia pe site. In functie de volumul de comenzi pot exista intarzieri la livrare, intarzieri care vor fi anuntate in prealabil, in momentul plasarii comenzii pe site (impreuna cu ora dorita de livrare), de catre un operator LIN-GO.

 

  1. Informatii despre renuntarea la comenzi

Puteti renunta la o comanda cu cel putin 45 de minute inainte de ora pe care ati selectat-o pentru livrarea comenzii. Daca ati efectuat plata in avans, prin card online, veti primi contravaloarea comenzii, prin rambursarea sumei pe cardul cu care ati achitat.

Comenzile care sunt anulate cu mai putin de 45 de minute inainte de ora pe care ati selectat-o pentru ridicarea comenzii, nu sunt eligibile pentru restituirea sumei achitate online, prin card.

 

  1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul LIN-GO este gazduit de serverele unei terte firme. LIN-GO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. LIN-GO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului LIN-GO. LIN-GO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul LIN-GO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

  1. Politica de confidentialitate

LIN-GO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre LIN-GO pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre LIN-GO nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@lin-go.ro.

Mai multe informatii despre politica de prelucrare a datelor personale gasiti in pagina „Prelucrarea datelor cu caracter personal” din subsolul site-ului nostru.

 

  1. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe LIN-GO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului LIN-GO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

 

Descarcă lista cu valori nutriționale și alergeni